La Llum de la Pau arriba a la Demarcació de Tarragona

Bon dia a tothom!

Com cada any, la Demarcació de Tarragona organitza l'acte de l'arribada de la Llum de la Pau a les nostres comarques, i hi esteu tots convidats!

L'acte serà aquest divendres, 19 de desembre, a la plaça del Tarragonès de Torreforta a les 19.00h. És just davant del centre cívic, a la plaça.

Durant l'acte hi haurà diversos espais, amenitzats musicalment (pel que podeu dur guitarra o instrument fàcil de carregar per acompanyar) i finalitzarà amb el brou solidari de cada any.

Us hi esperem a tots i totes!!!

Sortida del Pessebre anul·lada

Finalment us informem que la Sortida del Pessebre queda anul·lada per les poques famílies que hi ha inscrites a dia d'avui.

Els caps hem cregut que no era viable fer aquesta sortida, ja que l'objectiu principal que li donem és de fer caliu i coneixença entre les famílies, els nens i nenes i els caps, i amb tan poca gent perd el sentit.

#jonoanirealasortidadelpessebre...

FESTA SOLIDÀRIA

El proper dissabte dia 13 de desembre l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc organitza un acte solidari obert a la ciutat i al conjunt de la parròquia Sant Joan de Tarragona.

Amb aquest acte pretenem involucrar tot l'Agrupament i el màxim de gent de la parròquia i la ciutat per ajudar i posar el nostre granet de sorra en un temps tant especial com és el Nadal.

Les branques començaran el cau a les 16.30 com sempre i a partir de les 18.00 faran una recollida de menjar i de joguines. A les 18.30 es farà un bingo per a tots els públics i a l'acabar l'acte, a les 19.00, repartirem caldo per a tothom.

AMB QUI COL·LABORAREM

  • CÀRITES: La recollida del menjar anirà cap a Càrites de la parròquia. A més, els diners recollits amb el Bingo també aniran per aquesta associació. D'aquesta manera assegurem ajudar a la gent del nostre barri o entorn més proper al cau.
  • URV SOLIDÀRIA: Farem també una recollida de joguines, les portarem el dia 15 de desembre a la URV i allí les repartiran

Un acte que, a més de ser solidari, és pioner a l'hora d'intentar organitzar petites accions de forma conjunta amb totes les entitats que formen part de la parròquia.

Esperem el vostre granet de sorra!

Sempre a punt!

Assemblea General Ordinària 2014

Aquest cap de setmana els caps del Xaloc hem participat a la 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, òrgan de govern més important de l’entitat. La d’enguany ha estat acollida per la Demarcació del Barcelonès i s’ha celebrat al Barcelona Teatre Musical, sent la més multitudinària de la història amb una assistència de 963 voluntaris i voluntàries d’arreu de Catalunya.

Un dels punts més destacats del plenari va ser la votació sobre l’inici del procés de construcció d’una entitat única que agrupi les tres associacions escoltes i guies existents a Catalunya: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), Escoltes Catalans (EC) i Acció Escolta de Catalunya (AEC).

El cap de setmana anterior Escoltes Catalans i Acció Escolta de Catalunya van votar a favor del procés d’unió en les seves respectives Assemblees, i aquest diumenge ens tocava a nosaltres.

QUIN VA SER EL RESULTAT?

Una majoria simple molt ajustada, amb el 53,20% dels vots vàlids a favor.

  • A favor 465
  • En contra 366
  • Blanc 43
  • Nul 11

Total vots emesos: 885

ALESHORES... S’INICIA EL PROCÈS?

Aquest punt s’aprovava per majoria simple en acord amb els Estatuts de MEG, tot i que, donada la necessitat de qualificar la decisió, el Comissariat General es va comprometre a convocar una Assemblea Extraordinària en el cas de no arribar a una majoria qualificada, per tant, tindrem una Assemblea Extraordinària cap al mes de febrer per tal de ratificar aquesta decisió.

Així que, després d’un dels plenaris més llargs que es recorden (de 9 a 18h), vam tornar cap a Tarragona a l’espera d’una pròxima cita amb les urnes, us mantindrem informats sobre el procés!

Sempre a punt!

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27