PREINSCRIPCIONS 2015-2016

Per una millor qualitat pedagògica i per temes legals les unitats estan limitades a un cert nombre de nens/es. Per això ens hem vist obligats a adoptar un mètode d’inscripcions més selectiu i formal. D'aquesta manera els nens/es que finalment entrin al cau seguiran aquests 3 criteris:

- Es seguiran criteris d’edats i sexes per aconseguir unitats equilibrades.

- Tenen preferència els germans dels nens que ja formen part l’Agrupament.

- Es tindrà certa consideració pels fills i filles d’ex-caps de l’Agrupament.

Cal recordar que es tindrà en compte l’ordre de preinscripció, ja que tenim una llista d’espera.

De totes maneres us informem que les preinscripcions per entrar a l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc segueixen obertes!! --> http://aeigxaloc.org/wiki/Main/Inscripcions

Ben aviat tindreu més informació

Sempre a punt!

CULTIVA'T

Estimades famílies!

Els Truc 2 presenten el seu projecte, Cultiva’t. És un kit de cultiu ecològic per plantar productes a casa amb l’objectiu d’augmentar el consum de productes ecològics, ètics i de proximitat. És per això que quan adquiriu el vostre kit obtindreu un 25% del preu d’aquest de descompte en productes ecològics de la botiga.

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat. La presentació oficial del projecte serà el dissabte 30 de maig de 18h a 20h a la Rambla Nova (ja ho acabarem de confirmar).

Us animem a venir!

L'1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Benvolguts

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels ingressos a algun projecte extern al moviment; proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

És per això que us difonem les bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 31 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases que us hem enviat per correu i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

ELS TRUC 2 ORGANITZEN FESTES D'ANIVERSARI

Els Truc 2 s'ofereixen per organitzar l’animació de festes d’aniversari a un preu baix amb l'objectiu de finançar els seus campaments i projecte d'unitat!

Els interessats podeu contactar amb ells després del cau o al correu truc2@aeigxaloc.org.

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27