Assemblea General Ordinària 2014

Aquest cap de setmana els caps del Xaloc hem participat a la 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, òrgan de govern més important de l’entitat. La d’enguany ha estat acollida per la Demarcació del Barcelonès i s’ha celebrat al Barcelona Teatre Musical, sent la més multitudinària de la història amb una assistència de 963 voluntaris i voluntàries d’arreu de Catalunya.

Un dels punts més destacats del plenari va ser la votació sobre l’inici del procés de construcció d’una entitat única que agrupi les tres associacions escoltes i guies existents a Catalunya: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), Escoltes Catalans (EC) i Acció Escolta de Catalunya (AEC).

El cap de setmana anterior Escoltes Catalans i Acció Escolta de Catalunya van votar a favor del procés d’unió en les seves respectives Assemblees, i aquest diumenge ens tocava a nosaltres.

QUIN VA SER EL RESULTAT?

Una majoria simple molt ajustada, amb el 53,20% dels vots vàlids a favor.

  • A favor 465
  • En contra 366
  • Blanc 43
  • Nul 11

Total vots emesos: 885

ALESHORES... S’INICIA EL PROCÈS?

Aquest punt s’aprovava per majoria simple en acord amb els Estatuts de MEG, tot i que, donada la necessitat de qualificar la decisió, el Comissariat General es va comprometre a convocar una Assemblea Extraordinària en el cas de no arribar a una majoria qualificada, per tant, tindrem una Assemblea Extraordinària cap al mes de febrer per tal de ratificar aquesta decisió.

Així que, després d’un dels plenaris més llargs que es recorden (de 9 a 18h), vam tornar cap a Tarragona a l’espera d’una pròxima cita amb les urnes, us mantindrem informats sobre el procés!

Sempre a punt!

Parada de Castanyes

Com cada any, per la castanyada posem paradeta de castanyes! Hi serem des del dijous dia 30 per la tarda fins diumenge dia 2 al migdia. Aquest any, ens trobareu a la plaça Imperial Tàrraco, al costat de trànsit.

Sempre a punt

L’Aleix és el nou Tresorer de la Demarcació!!

Dissabte passat, dia 18 d’octubre, tots els i les caps dels agrupaments de la Demarcació de Tarragona vam celebrar l’assemblea de la demarcació al col•legi Joan XXIII de Bonavista. Allí va ser escollit com a nou administrador de la demarcació a l’Aleix Clotet, cap dels Truc 2.

Els caps del Xaloc el vam presentar a la resta de caus amb els seus trets característics i vam demanar el vot amb un “Aleix Tresorer #SíoSí”.

Després d'acabar l'etapa de cap d'agrupament al cau, l'Aleix serà durant els tres propers anys el tresorer de la demarcació. Però no patiu que seguirà pel cau com a animador dels Truc 2!

Esperem que aquesta nova etapa sigui fantàstica! Molta sort!

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27