ACTE SOLIDARI

Estimades famílies.

Seguint la tradició iniciada l'any passat, el dissabte que ve dia 21 de novembre farem tot l'Agrupament un acte solidari on hi sou tots convidats. En aquest farem recollida d'aliments per a Caritas i recollida de joguines per a l'associació URV solidària. També podeu participar en el Bingo solidari que farem tots junts a la plaça del cau.

L'horari serà els següent:

16:30 Comença el cau (nens i nenes). Per grups farem recollida de joguines i aliments per les cases del barri.

17:30 Convoquem als pares i mares per a participar el Bingo solidari i també recollim els aliments i/o joguines que vulgueu aportar.

18:30 Fi de l'acte i fi del cau.

Us esperem a tots i totes!

SORTIDA D'AGRUPAMENT 2015-2016

Estimats xalocaires,

Ja s'acosta la sortida d'agrupament que tots esteu esperant! Enguany anirem a Juneda el cap de setmana 17 i 18 d'octubre. Aquí podeu veure la carta de la sortida amb tota la informació.

Per aquells que sou nous al cau i també pels més despistats, trobareu més detalls d'aquesta sortida a l'apartat Activitats - Sortida d'agrupament. Ens veiem ben aviat!

INSCRIPCIONS 2015-2016

Estimades famílies,

Un any més ens dirigim a tots vosaltres per donar-vos la benvinguda a aquest proper curs 2015-2016.

Pel que fa a les inscripcions, les realitzarem el dia 13 de setembre de 10'30 a 12'30 al cau. Cada família tindrà una hora assignada per venir a fer la inscripció, seguint la distribució següent:

- De 10'30 a 11'00: de les famílies Abelló a Godeanu, ambdós inclosos.

- De 11'00 a 11'45: de les famílies Jordà a Rodríguez Vilà.

- De 11'45 a 12'30: de les famílies Salvadó a Virgili.

Aquest curs hem canviat una mica el format de les inscripcions; us expliquem com anirà el dia 13 de setembre:

Amb el formulari que vau omplir el passat mes d'agost hem actualitzat les dades dels vostres fills i filles. El dia 13 tindrem impresos els documents d'inscripció a MEG i d'inscripció a l'Agrupament amb els canvis pertinents. Allà només caldrà que ho reviseu, i en cas que tot sigui correcte, firmar-ho.

  • Us adjuntem un document info 2015-2016 amb un resum de les dates més importants d'aquest inici de curs.

També us volem informar que, com cada any, iniciarem el curs amb l'esperada Sortida d'Agrupament! La durem a terme els dies 17 i 18 d'octubre, on també realitzarem la reunió de famílies d'inici de curs, prèvia a les reunions de cada branca. Més endavant rebreu informació sobre el lloc i la carta amb tot el necessari. La inscripció a la sortida es realitzarà el mateix dia 13 de setembre, i allí us informarem del preu i tipus de pagament.

PREINSCRIPCIONS 2015-2016

Per una millor qualitat pedagògica i per temes legals les unitats estan limitades a un cert nombre de nens/es. Per això ens hem vist obligats a adoptar un mètode d’inscripcions més selectiu i formal. D'aquesta manera els nens/es que finalment entrin al cau seguiran aquests 3 criteris:

- Es seguiran criteris d’edats i sexes per aconseguir unitats equilibrades.

- Tenen preferència els germans dels nens que ja formen part l’Agrupament.

- Es tindrà certa consideració pels fills i filles d’ex-caps de l’Agrupament.

Cal recordar que es tindrà en compte l’ordre de preinscripció, ja que tenim una llista d’espera.

De totes maneres us informem que les preinscripcions per entrar a l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc segueixen obertes!! --> http://aeigxaloc.org/wiki/Main/Inscripcions

Ben aviat tindreu més informació

Sempre a punt!

CULTIVA'T

Estimades famílies!

Els Truc 2 presenten el seu projecte, Cultiva’t. És un kit de cultiu ecològic per plantar productes a casa amb l’objectiu d’augmentar el consum de productes ecològics, ètics i de proximitat. És per això que quan adquiriu el vostre kit obtindreu un 25% del preu d’aquest de descompte en productes ecològics de la botiga.

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat. La presentació oficial del projecte serà el dissabte 30 de maig de 18h a 20h a la Rambla Nova (ja ho acabarem de confirmar).

Us animem a venir!

L'1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Benvolguts

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels ingressos a algun projecte extern al moviment; proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

És per això que us difonem les bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 31 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases que us hem enviat per correu i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27