Confirmar plaça del nou curs 2014-2015

Benvolgudes famílies!

Durant el dia d'avui, 18 d'agost, us hem enviat un correu electrònic en el que us demanem que confirmeu si les dades que us passem dels vostres fills/es són correctes i també si seguiu amb nosaltres el curs vinent. Si algú de vosaltres no ho ha rebut envieu-nos un correu electrònic!!! AHHH!! recordeu que tot això ho heu de fer abans del dia 29 d'agost sinó perdreu la plaça del curs vinent al Xaloc!!

ÚLTIM CAU FENT PROJECTE D'AGRUPAMENT!!

El curs ja s'acaba... i el nostre Projecte d'Agrupament "Cuidem l'ecosistema del Francolí" també. Aquest ha estat un projecte compartit amb l'Escola Natura en el que han participat totes les branques amb l'ajuda del Compàs. Al llarg del curs, hem après moltes coses de l'ecosistema del riu, hem fet un estudi de la qualitat de l'aigua i, ara, en l'acte de cloenda, ens agradaria fer un petit servei al riu.

L'acte de cloenda del Projecte d'Agrupament 2014 tindrà lloc aquest dissabte 14 de juny on totes les famílies del Xaloc esteu convidades. Per tant, el cau serà al matí per totes les branques, excepte per castors i llops que també en faran per la tarda.

Convocatòria:

Dia: Dissabte 14 de juny
Lloc: Escola Natura del riu Francolí. Com arribar-hi!
Hora d'inici: 10:00h
Hora d'acabament: 13:00h

Cada participant cal que porti:

  • Xancles o botes d'aigua
  • Guants
  • Gorra i crema solar
  • Optatiu: Estris per agafar la brossa (caçapapallones per exemple)
  • Got de plàstic

EL 14 FEM XIVARRI!

Famílies xalocaires!!

La festa major del cau s'acosta, i ja tenim el Xivarri a tocar!!

Recordem que el sopar tindrà lloc dissabte 14 de Juny a les 20.00 hores.

TRUC 2 CONSCIENCIA AMB EL SEU GRAN PROJECTE

La branca de Truc 2 acaba d'iniciar el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Cada mes tractaran un tema d'actualitat, com per exemple el consumisme, la discriminació de gènere o l'ecologisme, per tal de generar anàlisi i opinió crítica.

A través de les xarxes socials fan difusió de cartells, cites i vídeos que ells mateixos han dissenyat, i pengen cartells per la ciutat per tal d'arribar a tothom. Just ara que el projecte s'acaba de posar en marxa és quan necessiten fer-ne més difusió i, per tal que aquest projecte pugui arribar a tothom, us proposem que vosaltres també hi digueu la vostra.

Per a més informació i poder-hi participar, podeu visitar el seu blog i seguir-los per facebook i twitter

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27