INSCRIPCIONS 2015-2016

Estimades famílies,

Un any més ens dirigim a tots vosaltres per donar-vos la benvinguda a aquest proper curs 2015-2016.

Pel que fa a les inscripcions, les realitzarem el dia 13 de setembre de 10'30 a 12'30 al cau. Cada família tindrà una hora assignada per venir a fer la inscripció, seguint la distribució següent:

- De 10'30 a 11'00: de les famílies Abelló a Godeanu, ambdós inclosos.

- De 11'00 a 11'45: de les famílies Jordà a Rodríguez Vilà.

- De 11'45 a 12'30: de les famílies Salvadó a Virgili.

Aquest curs hem canviat una mica el format de les inscripcions; us expliquem com anirà el dia 13 de setembre:

Amb el formulari que vau omplir el passat mes d'agost hem actualitzat les dades dels vostres fills i filles. El dia 13 tindrem impresos els documents d'inscripció a MEG i d'inscripció a l'Agrupament amb els canvis pertinents. Allà només caldrà que ho reviseu, i en cas que tot sigui correcte, firmar-ho.

  • Us adjuntem un document info 2015-2016 amb un resum de les dates més importants d'aquest inici de curs.

També us volem informar que, com cada any, iniciarem el curs amb l'esperada Sortida d'Agrupament! La durem a terme els dies 17 i 18 d'octubre, on també realitzarem la reunió de famílies d'inici de curs, prèvia a les reunions de cada branca. Més endavant rebreu informació sobre el lloc i la carta amb tot el necessari. La inscripció a la sortida es realitzarà el mateix dia 13 de setembre, i allí us informarem del preu i tipus de pagament.

PREINSCRIPCIONS 2015-2016

Per una millor qualitat pedagògica i per temes legals les unitats estan limitades a un cert nombre de nens/es. Per això ens hem vist obligats a adoptar un mètode d’inscripcions més selectiu i formal. D'aquesta manera els nens/es que finalment entrin al cau seguiran aquests 3 criteris:

- Es seguiran criteris d’edats i sexes per aconseguir unitats equilibrades.

- Tenen preferència els germans dels nens que ja formen part l’Agrupament.

- Es tindrà certa consideració pels fills i filles d’ex-caps de l’Agrupament.

Cal recordar que es tindrà en compte l’ordre de preinscripció, ja que tenim una llista d’espera.

De totes maneres us informem que les preinscripcions per entrar a l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc segueixen obertes!! --> http://aeigxaloc.org/wiki/Main/Inscripcions

Ben aviat tindreu més informació

Sempre a punt!

CULTIVA'T

Estimades famílies!

Els Truc 2 presenten el seu projecte, Cultiva’t. És un kit de cultiu ecològic per plantar productes a casa amb l’objectiu d’augmentar el consum de productes ecològics, ètics i de proximitat. És per això que quan adquiriu el vostre kit obtindreu un 25% del preu d’aquest de descompte en productes ecològics de la botiga.

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat. La presentació oficial del projecte serà el dissabte 30 de maig de 18h a 20h a la Rambla Nova (ja ho acabarem de confirmar).

Us animem a venir!

L'1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Benvolguts

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels ingressos a algun projecte extern al moviment; proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

És per això que us difonem les bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 31 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases que us hem enviat per correu i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27