CINE - ELS PICAS FEM EXTRAJOBS!

Estimades famílies, els Pioners i Caravel·les del Xaloc aquest estiu anirem de campaments a Euskadi, i per això hem decidit fer extrajobs! Aquest proper dissabte 16 d'abril, us hem organitzat un cinema al cau a les 19:15, podreu berenar mirant la pel·lícula de '"Gru, mi villano favorito"' i fins i tot podreu sopar! Us hi esperem a tots i totes! Pot venir tothom qui vulgui!

CALÇOTADA D'AGRUPAMENT

Estimades famílies,

Us recordem que el pròxim diumenge 6 de març tindrà lloc la calçotada amb famílies, a les Esplanes, Nulles. Esteu citats a les 11h allà, per fer diverses activitats al matí i després dinar tots junts. Teniu temps fins demà per inscriure-us al següent formulari:

http://goo.gl/forms/awLcMywB4v

Trobareu més informació a l'apartat calçotada de la web. Animeu-vos, serà d'allò més divertit!

PROJECTE D'AGRUPAMENT

Estimats xalocaires,

Us recordem que avui hi ha les votacions del Projecte d'Agrupament. Les famíles podeu venir a les 19h per decidir quina proposta voleu! Aquí deixem les últimes propostes del Projecte:

description description

PROJECTE D'AGRUPAMENT

Estimats xalocaires,

Aquí presentem la primera i la segona proposta del Projecte d’Agrupament! La resta les anirem penjant al llarg de la setmana perquè puguem votar el proper dissabte dia 16.

description description

ACTE SOLIDARI

Estimades famílies.

Seguint la tradició iniciada l'any passat, el dissabte que ve dia 21 de novembre farem tot l'Agrupament un acte solidari on hi sou tots convidats. En aquest farem recollida d'aliments per a Caritas i recollida de joguines per a l'associació URV solidària. També podeu participar en el Bingo solidari que farem tots junts a la plaça del cau.

L'horari serà els següent:

16:30 Comença el cau (nens i nenes). Per grups farem recollida de joguines i aliments per les cases del barri.

17:30 Convoquem als pares i mares per a participar el Bingo solidari i també recollim els aliments i/o joguines que vulgueu aportar.

18:30 Fi de l'acte i fi del cau.

Us esperem a tots i totes!

SORTIDA D'AGRUPAMENT 2015-2016

Estimats xalocaires,

Ja s'acosta la sortida d'agrupament que tots esteu esperant! Enguany anirem a Juneda el cap de setmana 17 i 18 d'octubre. Aquí podeu veure la carta de la sortida amb tota la informació.

Per aquells que sou nous al cau i també pels més despistats, trobareu més detalls d'aquesta sortida a l'apartat Activitats - Sortida d'agrupament. Ens veiem ben aviat!

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27