CONVOCATÒRIA SUBVENCIÓ 1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Us fem arribar la convocatòria per la subvenció de l'1% dels ingressos de la Demarcació de Tarragona.

Aquesta subvenció està pensada per altres entitats sense ànim de lucre externes al moviment que tinguin un projecte innovador el qual comparteixi i segueixi la línia ideològica i els valors de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Us adjuntem aquest document amb tota la informació necessària.

Teniu temps fins el 31 de maig de 2014.

CONVOCATÒRIA SUBVENCIÓ 1% DE MINYONS ESCOLTES I GUIES

Benvolguts amics xalocaires,

Com ja sabeu, cada any des de Minyons Escoltes i Guies s'obre la convocatòria a projectes externs al moviment per tal de rebre l'1% dels ingressos de la nostra entitat.

Per a més informació podeu consultar l'enllaç que us dirigirà a la pàgina web on hi podreu trobar les bases de la convocatòria i la fitxa per a poder demanar l'ajut.

Si coneixeu d'algú que en pugui estar interessat no dubteu en passar-li la informació. Penseu que el plaç per demanar l'ajut s'acaba el dia 25 d'abril.

Moltes gràcies!

CALÇOTADA AMB TOT L'AGRUPAMENT!

El passat diumenge 9 de març vam celebrar, com cada any, l'esperada calçotada d'agrupament. Enguany ens vam trobar a les 10.00 del matí a Montblanc per començar una a petita ruta circular que ens va portar des de Montblanc fins a l'ermita de Sant Joan tot passant per un camí que feia força pujada. Vam anar acompanyats dels tres investigadors que anaven a la recerca de la recepta original de la salsa de calçots. Mentrestant, uns quants nois i noies, caps i pares i mares feien els calçots i la carn a l'ermita de Sant Josep,

Al migdia ens va reunir tots a l'ermita per dinar, però abans de tot la comissió COMPAS va realitzar l'esperat concurs de salses que cada família havia portat.

Havent dinat, unes quantes mares membres del COMPAS van fer el repartiment de premis a la millor salsa. Enguany va ser la família Grané-Feliu qui es va emportar el primer premi! Finalment, vam acomiadar-nos amb una gran rotllana cantant l'hora dels adéus.

Sense dubte un acte on petits i grans vam compartir grans moments i vam unir-nos més com agrupament!

Felicitats a tots per ser tan grans!

TRUC 2 CONSCIENCIA AMB EL SEU GRAN PROJECTE

La branca de Truc 2 acaba d'iniciar el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Cada mes tractaran un tema d'actualitat, com per exemple el consumisme, la discriminació de gènere o l'ecologisme, per tal de generar anàlisi i opinió crítica.

A través de les xarxes socials fan difusió de cartells, cites i vídeos que ells mateixos han dissenyat, i pengen cartells per la ciutat per tal d'arribar a tothom. Just ara que el projecte s'acaba de posar en marxa és quan necessiten fer-ne més difusió i, per tal que aquest projecte pugui arribar a tothom, us proposem que vosaltres també hi digueu la vostra.

Per a més informació i poder-hi participar, podeu visitar el seu blog i seguir-los per facebook i twitter

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27