PER SANT JORDI VENEM LLIBRES I ROSES

Us desitgem una bona diada de Sant Jordi! L'amor, els llibres i les roses, com ja sabeu, són els protagonistes. I per aquest motiu, us animem a fer partícip al Xaloc d'aquest dia tan especial!

Enguany els PiCa's i els Truc 2 s'ocupen de la paradeta! Les roses finançaran els campaments internacionals dels Pioners i les Caravel·les, i els llibres el projecte de conscienciació social "Desperta" dels Truc 2.

Noies i nois, si esteu fartes de gastar-vos tants diners en llibres per a la parella, ja sabeu, només us sortiran per 1 €! I per la compra d'un llibre.. Un punt de regal! Perquè la cultura no ha de ser un luxe!

description

Ens trobareu, com de costum, davant de la cafeteria Capuccino de la Rambla Nova, des de les 8.00h fins les 18.00h, amb moltes ganes de veure-us, oferir-vos un somriure i la millor rosa que tinguem!

Feliç Sant Jordi!

CONVOCATÒRIA SUBVENCIÓ 1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Us fem arribar la convocatòria per la subvenció de l'1% dels ingressos de la Demarcació de Tarragona.

Aquesta subvenció està pensada per altres entitats sense ànim de lucre externes al moviment que tinguin un projecte innovador el qual comparteixi i segueixi la línia ideològica i els valors de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Us adjuntem aquest document amb tota la informació necessària.

Teniu temps fins el 31 de maig de 2014.

CONVOCATÒRIA SUBVENCIÓ 1% DE MINYONS ESCOLTES I GUIES

Benvolguts amics xalocaires,

Com ja sabeu, cada any des de Minyons Escoltes i Guies s'obre la convocatòria a projectes externs al moviment per tal de rebre l'1% dels ingressos de la nostra entitat.

Per a més informació podeu consultar l'enllaç que us dirigirà a la pàgina web on hi podreu trobar les bases de la convocatòria i la fitxa per a poder demanar l'ajut.

Si coneixeu d'algú que en pugui estar interessat no dubteu en passar-li la informació. Penseu que el plaç per demanar l'ajut s'acaba el dia 25 d'abril.

Moltes gràcies!

TRUC 2 CONSCIENCIA AMB EL SEU GRAN PROJECTE

La branca de Truc 2 acaba d'iniciar el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Cada mes tractaran un tema d'actualitat, com per exemple el consumisme, la discriminació de gènere o l'ecologisme, per tal de generar anàlisi i opinió crítica.

A través de les xarxes socials fan difusió de cartells, cites i vídeos que ells mateixos han dissenyat, i pengen cartells per la ciutat per tal d'arribar a tothom. Just ara que el projecte s'acaba de posar en marxa és quan necessiten fer-ne més difusió i, per tal que aquest projecte pugui arribar a tothom, us proposem que vosaltres també hi digueu la vostra.

Per a més informació i poder-hi participar, podeu visitar el seu blog i seguir-los per facebook i twitter

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27