Festa del Xivarri

Com cada any, per fer el tancament del curs celebrem la Festa del Xivarri. Un sopar a la plaça amb tot l'agrupament i després una gran vetllada.

Quedeu tots convocats el dissabte dia 18 de juny a les 20h davant del cau per començar la festa. Ja us podeu inscriure a aquí. La data límit per inscriure's serà dilluns 13 de juny! Us deixem amb el vídeo promocional

Us hi esperem!

Posa't la Gorra a Port Aventura

El dia 5 de juny, l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) organitza la 14a edició del Posa't la Gorra. La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". Enguany amb la compra de la gorra s’obtindrà directament l’entrada oficial per entrar a PortAventura Park. L’entrada amb la gorra té un cost de 19€. Aquesta, permet l’accés gratuït a PortAventura Park, i de 10.00h a 14.00h podreu participar de tots els tallers i activitats que hi organitza l'AFANOC a la Plaça de la Xina.

Els fons aconseguits amb la campanya serviran per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents malalts de cáncer i les seves famílies: millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a famílies que s'han de desplaçar dels seus llocs d’origen per a què els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Si voleu col·laborar amb la campanya, podeu comprar la gorra a les oficines d'AFANOC a Tarragona, al carrer Adrià 9, Baixos, o bé comprar-la online a la web www.posatlagorra.org.

Acte amb la Parròquia dissabte 21 de maig

Aquest dissabte 21 farem un acte conjunt amb la parròquia: els nens i nenes faran jocs amb gent gran que vindrà al cau, mentre que les branques més grans aniran a visitar a les cases.

El cau comença igualment a les 16:30, però us convidem a venir a buscar els nens i nenes a les 18:45 enlloc de les 19:00, ja que les branques faran una petita representació de tot allò que han aprés.

Fins dissabte!

En busca de la identitat

Els pioners i caravel·les han participat al 2n concurs Kauba joves per canviar el món. El concurs consistia en presentar un vídeo on podies escollir diferents temàtiques i problemàtiques socials. Malgrat no quedar seleccionat, aquest és el resultat, esperem que us agradi!

L'1% de la Demarcació de Tarragona

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels seus ingressos a algun projecte extern al moviment, proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

Aquí trobareu les bases de la convocatòria bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 15 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

CINE - ELS PICAS FEM EXTRAJOBS!

Estimades famílies, els Pioners i Caravel·les del Xaloc aquest estiu anirem de campaments a Euskadi, i per això hem decidit fer extrajobs! Aquest proper dissabte 16 d'abril, us hem organitzat un cinema al cau a les 19:15, podreu berenar mirant la pel·lícula de '"Gru, mi villano favorito"' i fins i tot podreu sopar! Us hi esperem a tots i totes! Pot venir tothom qui vulgui!

CALÇOTADA D'AGRUPAMENT

Estimades famílies,

Us recordem que el pròxim diumenge 6 de març tindrà lloc la calçotada amb famílies, a les Esplanes, Nulles. Esteu citats a les 11h allà, per fer diverses activitats al matí i després dinar tots junts. Teniu temps fins demà per inscriure-us al següent formulari:

http://goo.gl/forms/awLcMywB4v

Trobareu més informació a l'apartat calçotada de la web. Animeu-vos, serà d'allò més divertit!

PROJECTE D'AGRUPAMENT

Estimats xalocaires,

Us recordem que avui hi ha les votacions del Projecte d'Agrupament. Les famíles podeu venir a les 19h per decidir quina proposta voleu! Aquí deixem les últimes propostes del Projecte:

description description

PROJECTE D'AGRUPAMENT

Estimats xalocaires,

Aquí presentem la primera i la segona proposta del Projecte d’Agrupament! La resta les anirem penjant al llarg de la setmana perquè puguem votar el proper dissabte dia 16.

description description

ACTE SOLIDARI

Estimades famílies.

Seguint la tradició iniciada l'any passat, el dissabte que ve dia 21 de novembre farem tot l'Agrupament un acte solidari on hi sou tots convidats. En aquest farem recollida d'aliments per a Caritas i recollida de joguines per a l'associació URV solidària. També podeu participar en el Bingo solidari que farem tots junts a la plaça del cau.

L'horari serà els següent:

16:30 Comença el cau (nens i nenes). Per grups farem recollida de joguines i aliments per les cases del barri.

17:30 Convoquem als pares i mares per a participar el Bingo solidari i també recollim els aliments i/o joguines que vulgueu aportar.

18:30 Fi de l'acte i fi del cau.

Us esperem a tots i totes!

SORTIDA D'AGRUPAMENT 2015-2016

Estimats xalocaires,

Ja s'acosta la sortida d'agrupament que tots esteu esperant! Enguany anirem a Juneda el cap de setmana 17 i 18 d'octubre. Aquí podeu veure la carta de la sortida amb tota la informació.

Per aquells que sou nous al cau i també pels més despistats, trobareu més detalls d'aquesta sortida a l'apartat Activitats - Sortida d'agrupament. Ens veiem ben aviat!

A l'apartat d'Avís legal podeu veure la normativa vigent sobre drets d'imatge.

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27