Festa Major del Xivarri 2015

El dia 20 de juny tothom a fer Xivarri al cau! Ja és hora de trobar-nos infants, joves, famílies i caps a taula, a ballar i riure!

Aquest any, la Festa Major del Xivarri començarà a les 20h amb la projecció del projecte dels Pioners i Caravel·les ; EL CAUFORESTER (20 min aprox), el sopar a la plaça i la mítica Vetllada "Furor" també coneguda com a "Batalla de Sexes". Qui guanyarà aquest any?? Ja podeu realitzar la inscripció del sopar a través del següent formulari. Teniu temps d'apuntar-vos fins el 15 de juny: https://docs.google.com/forms/d/1ewzrabDQGGBvD3m6BnO8SLoBkImWYlcvo3uJNN3sxcY/viewform

Ens veiem el 20 de juny a les 20h a la Plaça del cau. Molta festa per tots!!

Sempre a punt!

CULTIVA'T

Estimades famílies!

Els Truc 2 presenten el seu projecte, Cultiva’t. És un kit de cultiu ecològic per plantar productes a casa amb l’objectiu d’augmentar el consum de productes ecològics, ètics i de proximitat. És per això que quan adquiriu el vostre kit obtindreu un 25% del preu d’aquest de descompte en productes ecològics de la botiga.

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat. La presentació oficial del projecte serà el dissabte 30 de maig de 18h a 20h a la Rambla Nova (ja ho acabarem de confirmar).

Us animem a venir!

L'1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Benvolguts

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels ingressos a algun projecte extern al moviment; proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

És per això que us difonem les bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 31 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases que us hem enviat per correu i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

ELS TRUC 2 ORGANITZEN FESTES D'ANIVERSARI

Els Truc 2 s'ofereixen per organitzar l’animació de festes d’aniversari a un preu baix amb l'objectiu de finançar els seus campaments i projecte d'unitat!

Els interessats podeu contactar amb ells després del cau o al correu truc2@aeigxaloc.org.

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27