CULTIVA'T

Estimades famílies!

Els Truc 2 presenten el seu projecte, Cultiva’t. És un kit de cultiu ecològic per plantar productes a casa amb l’objectiu d’augmentar el consum de productes ecològics, ètics i de proximitat. És per això que quan adquiriu el vostre kit obtindreu un 25% del preu d’aquest de descompte en productes ecològics de la botiga.

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat. La presentació oficial del projecte serà el dissabte 30 de maig de 18h a 20h a la Rambla Nova (ja ho acabarem de confirmar).

Us animem a venir!

Benvolgudes famílies xalocaires!

ja podem anunciar als quatre vents que el Xaloc ha participat (i ho ha donat tot i més) a la Bajoca 2015!

El cap de setmana va començar muntant tendes a l'ermita de Sant Josep, on cada branca va fer el seu trosset de campament. Tot seguit ens vam trobar a la Plaça de Sant Francesc amb el Capità Cogombre, la Capitana Patata i la Senyora X, on se'ns va comunicar la terrible notícia: el Capità Bajoca havia estat segrestat per la bruixa Mim! Havíem d'entrenar-nos i derrotar-la!

Així doncs, vam organitzar-nos per branques i vam passar la tarda coneixent altres escoltes, jugant i els més grans fent descobertes pel poble. Després de berenar va arribar el l'entrenament per salvar al Capità Bajoca: una masterclass de zumba a càrrec dels nostres companys Súper Herois on ens van fer moure a més de 700 escoltes. Ja estàvem preparats per la gran batalla! Vam agafar forces sopant i en acabar, vam carregar les cantimplores d'aigua i vam derrotar als malvats esbirros de la bruixa Mim, que va aconseguir escapar amb el Capità Bajoca. Necessitàvem descansar per poder-la vèncer l'endemà, així que mentre els més menuts van anar cap a les tendes, els R/NG, P/C, trucs i alguns caps van quedar-se ballant amb la Cobla Mitja Lluna per acabar de fer el dia rodó.

Diumenge vam desmuntar campament, preparar motxilla i vam fer un petit raid pel voltant del poble, on cada grupet va aconseguir pistes per trobar a la bruixa Mim. I tots junts vam ballar i cantar fins a deixar-la esgotada i així vam poder salvar al capità Bajoca! La missió va ser tot un èxit! =)

Podem dir, doncs, que tots els nens, nenes i caps hem superat amb nota aquest assoleiat cap de setmana a Montblanc i, gràcies a les ganes i força dels 700 escoltes participants hem pogut salvar de nou al Capità Bajoca! Visca!

I des del Xaloc no podem més que agrair-vos a tothom les ganes i la il·lusió amb que heu participat de la Bajoca i felicitar-nos una vegada més per la gran feina feta. Esperem que estigueu tots recuperats del cap de setmana i ens veiem amb molta força i il·lusió el proper dissabte!

Una abraçada ben forta,

Sempre a punt!

L'1% DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Benvolguts

Un any més la Demarcació de Tarragona destina l'1% dels ingressos a algun projecte extern al moviment; proposat pels Agrupaments o per les mateixes entitats que organitzen el projecte.

És per això que us difonem les bases de la convocatòria d'aquest curs, esperant que les feu extensives a tothom a qui cregueu que pot interessar la proposta.

La data límit per a poder presentar propostes serà diumenge 31 de maig. Si algú està interessat que es miri les bases que us hem enviat per correu i enviï el seu projecte a: tarragona@escoltesiguies.cat

ELS TRUC 2 ORGANITZEN FESTES D'ANIVERSARI

Els Truc 2 s'ofereixen per organitzar l’animació de festes d’aniversari a un preu baix amb l'objectiu de finançar els seus campaments i projecte d'unitat!

Els interessats podeu contactar amb ells després del cau o al correu truc2@aeigxaloc.org.

Design by N.Design Studio, adapted by solidGone.org (version 1.0.0)
Powered by pmwiki-2.1.27