QUI SOM I QUÈ FEM

L’Agrupament Escolta i Guia Xaloc és una entitat sense ànim de lucre nascuda el 1983 i que forma part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). L’AEiG Xaloc se situa a l’Església Sant Joan Baptista, al barri marítim de Tarragona. Actualment, és un dels agrupaments que compta amb més infants i joves, aproximadament un centenar.

Des de la nostra perspectiva i entitat, tenim la missió d’educar els infants i joves a través del mètode escolta i guia, que inclouen un seguit de pilars, valors i accions.

Amb l’objectiu d’acompanyar, guiar i motivar als infants i joves de l’agrupament, ens reunim els dissabtes de 16:30 h a 19:00 h per trobar-nos. A més, realitzem diverses sortides per trimestre, d’un dia, de dos i campaments. També, fem actes segons el calendari de cada curs, que estan oberts a les famílies, ja que formen part de l’agrupament.

Tot aquest ventall d’experiències que es creen i viuen al cau són necessàries per aconseguir que els infants i joves gaudeixin d’una educació en valors i vivencial mentre s’ho passen d’allò més bé.