QUI SOM I QUÈ FEM

L’Agrupament Escolta i Guia Xaloc eduquem infants i joves a través del mètode escolta i guia per deixar el món millor de com l’hem trobat.
Som un cau de Tarragona amb més de 35 anys d’història a la ciutat. Ens trobem a la Parròquia de Sant Joan Baptista (Plaça Prim).
Formem part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones conscients, actives i compromeses amb la societat.
Ens reunim els dissabtes de 16.30 a 19.00, a més de fer sortides de caps de setmana i campaments en vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Tot això per aconseguir que els infants i joves gaudeixin d’una educació en valors i vivencial mentre s’ho passen d’allò més bé.
L’Agrupament es distribueix en unitats segons les edats, tal i com podeu trobar a l’apartat de Branques, i cadascuna compta amb un equip de caps (monitors/res) determinat, titulat i adequat a les necessitats del grup.
Per a més informació, el Projecte Educatiu d’Agrupament és el document que recull el funcionament, estructura i personalitat del nostre Agrupament, i el podeu trobar aquí: PEA 2018-2019.