Notícies

Calendari

SORTIDA DE DOS DIES: DE RIUDECANYES A DUESAIGÜES

A la sortida de dos dies del 2n trimestre, la branca de Llops i Daines vam visitar un dels pobles on va anar El Foraster: Riudecanyes! Vam parlar amb persones entrevistades, cosa que ens va fer molta ilusió! 🔝 Seguidament vam fer una ruta fins al Castell d’Escornalbou, vam contemplar les millors vistes del Camp de Tarragona i després vam baixar a Duesaigües on vam passar la nit 💤 A banda d’una bona ruta, ens va quedar temps per treballar el dia de la dona, començar a fer els objectius del projecte i fer molt de sentiment de grup! Seguim endavant molt motivades!! 💛💥

CAMPAMENTS D’HIVERN: DE MONT-RAL A FARENA

La branca de Llops i Daines hem tornat de Campaments d’hivern plena d’energia i motivació 🦸💛. Hem fet una ruta, hem dormit a dos refugis, hem treballat la llum de la Pau, la introspecció i l’autoestima, hem fet tallers record reciclables, activitats amb les famílies… Però sobretot hem fet molta cohesió, ens hem ajudat entre totes. 🍀 Tenim moltes ganes de seguir i ja estem a punt pel segon trimestre!

Aquí trobareu la CARTA DE CAMPAMENTS D’HIVERN que realitzarem a Mont-ral i Farena del dia 27 al 29 de desembre!

SORTIDA D’UN DIA 1r TRIMESTRE

El passat 14 de desembre la branca de Llops i Daines vam fer sortida d’un dia✨. Vam fer un estudi sobre les zones verdes i parcs de Tarragona per tal de conscienciar de la falta d’aquests a la nostra ciutat, vam aprendre a fer i organitzar el material de la motxilla per realitzar una ruta llarga i també vam fer uns menús equilibrats i sostenibles per als campaments d’hivern! 🌱💛 Així doncs, us desitgem unes bones festes! Ja estem preparades per Campaments d’hivern!

SORTIDA DOS DIES 1r TRIMESTRE

El cap de setmana del 16 i 17 de novembre vam fer la primera sortida del curs a l’Espluga de Francolí. Vam fer una ruta fins a l’ermita de la Santíssima Trinitat, on vam jugar amb els Llops i Daines de l’AEiG Estornell (l’Espluga). També vam fer un taller sobre alimentació saludable i comerç de proximitat, vam preparar menús i vam anar a comprar pel poble. Al vespre, vam estar jugant una bona estona i, abans d’anar a dormir, les caps ens van llegir un conte. L’endemà, després de les tasques, la bruixa divertida de les tres bessones va apareixer de nou i ens va enviar al conte de la Caputxeta Vermella, pero la de veritat, la feminista i valenta, que ens va explicar la seva història i amb qui vam fer unes activitats de reflexió molt interessants. També vam treballar el respecte per les altres persones i ens vam ajudar molt entre tots i totes! Aquí us deixem un recull de fotografies, tenim moltes ganes de la pròxima sortida!

Aquí trobareu la Carta sortida d’un dia LLiD 1r trimestre del dissabte 14 de desembre!

Benvinguts i benvingudes al nou curs!

Click edit button to change this code.