Notícies

Calendari

Aquí teniu la carta de Carta Campaments d’Estiu!!

Us penjem la carta de sortida de dos dies. Fins aviat.

Us penjem el Calendari 3r Trimestre. Al calendari podreu veure que hi ha dues reunions amb famílies entre setmana, ja que en cap de setmana no podíem.

El dies 15 i 16 d’abril farem els Campaments de Primavera a Barcelona. Aquí us deixem la carta Campaments de Primavera.

Ahir la branca de Pioners i Caravel·les vam fer sortida d’un dia per Tarragona! Al matí vam fer dues descobertes de sexualitat conscient no-mixtes juntament, una amb la Marta (amb qui també vam fer una mica de yoga) i l’altre amb H₂O!
Després vam fer el vermut i vam dinar al parc de l’Amfiteatre. A la tarda vam fer un petit taller d’introspecció personal i vam constituir els equips!

Aquí us deixem la .Carta Sortida 1 dia  del dia 16 de març.

Aquí us deixem Calendari 2n Trimestre de Pioners i Caravel·les.

Els Pioners i Caravel·les hem anat de Campaments d’Hivern a Sarral, per arribar-hi vam fer ruta des de Montblanc. També vam treballar la llum de la pau, vam fer l’enemic invisible, vam seguir treballant campaments internacionals, vam veure una pel·lícula per treballar la introspecció personal entre altres coses com tallers de reflexió sobre educació i gènere, jocs nous i cuina del món. A més, per acabar els campaments vam fer un berenar conjunt amb les famílies. Els campaments van anar molt bé, tenim ganes de començar el segon trimestre.
Bona any nou!

Aquí teniu la Carta campaments d’hivern. Ens veiem aviat famílies.

BONES FESTES!

Aquest cap de setmana  els Pioners i Caravel·les vam fer sortida d’un dia per Tarragona. Al matí vam fer de voluntaris al Gran Recapte d’Aliments per diferents supermercats de Tarragona. També vam fer un taller per treballar la violència de gènere i vam començar a preparar els Campaments d’hivern. I per últim, vam celebrar la decisió conjunta que faríem Campaments internacionals.

Aquí us deixem la  Carta Sortida 1 dia. Fins aviat.

Aquest cap de setmana els Pioners i Caravel·les vam anar de sortida a Valls, on vam fer un mini-raid per petits grups per arribar-hi! Durant el cap de setmana vam treballar temes relacionats amb el medi ambient: Fracking, alvocat (or verd), els plàstics i la pujada del nivell de mar. A més, també vam treballar les motivacions i els interessos per aquest nou curs! I per no oblidar les activitats que van preparar els P/C i el sopar pica-pica que vam fer.
La sortida va anar molt bé, ara tenim ganes de més!

Aquí us deixem Carta sortida 2 dies.

Aquí us deixem el Calendari PICAS del 1r trimestre!

Benvinguts i benvingudes al nou curs!

La branca Pioners i Caravel·les vam anar de campaments de primavera a Barcelona. Van ser una mica diferents, però van anar molt bé! El primer dia al matí vam anar a espigolar un camp de remolatxes, i vam aconseguir donar una segona oportunitat a 525 kg de remolatxes que es van destinar al banc d’aliments gràcies a espigoladors. A la tarda vam seguir fent descobertes a diverses entitats de Barcelona com el Banc del temps, la Lleialtat Santenca i també sobre el decreixement i la mort i el dol. L’endemà van seguir fent activitats per Barcelona.
Tenim ganes de començar el tercer trimestre!!

Setembre 2019

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30