Notícies

Calendari

Bones! Us adjuntem la Carta Sortida de dos dies a Vilafranca.

Bones! Us adjuntem el Calendari 2n Trimestre!!

Els Pioners i Caravel·les hem anat de Campaments d’Hivern a Can Palòs, on vam arribar-hi caminant. Allí vam fer tallers d’introspecció personal, també sobre la llum de la pau, vam veure una pel·lícula sobre l’ús abusiu de les nostres dades i privacitat. Vam fer dos geocachings i un taller record amb materials reutilitzables. També vam fer diverses activitats preparades pels Pioners i Caravel·les i com no podia faltar, hem fet cagar el tió i l’enemic invisible! Han sigut uns campaments genials, i tenim ganes de començar el 2n trimestre!

 Famílies, aquí us deixem Carta Campaments d’hivern

Aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes!

Ahir la branca de Pioners i Caravel·les vam fer sortida d’un dia. Vam anar al Catllar, a la Fàbrica de la Transició on es vol recuperar un patrimoni local abandonat per fer habitatges i recuperar l’entorn a través de la implicació d’una comunitat de persones. Vam passar el matí allí, on vam plantar arbres gràcies a Gaia Voluntariat.
Després vam tornar a Tarragona fent una petita ruta caminant i vam fer el bingo solidari penjar cartells de Càritas amb tot l’agrupament. Un dia complet i amb ganes de Campaments d’Hivern.

 Famílies, aquí us deixem la Carta sortida d’un dia!

Aquest cap de setmana la branca de Pioners i Caravel·les hem fet sortida de dos dies per Tarragona. Durant la sortida hem anat a les jornades de coneixença de l’empresa Caugle. També hem començat a treballar les motivacions personals i grupals per aquest curs i el com volem actuar com a branca davant d’una falta de respecte. A més, també hem fet un petit raid pel Pont del Diable .

 Famílies, aquí us deixem el Calendari 1r Trimestre!

Benvinguts i benvingudes al nou curs!

Click edit button to change this code.
Click edit button to change this code.
Click edit button to change this code.